Voor welke cliënten werk ik?

Ik werk voor de volgende doelgroepen:

  • Voor cliënten met een persoonsgebonden budget ( PGB-ZVW en PGB-AWBZ )
  • Particuliere cliënten ( particuliere verpleging )
  • Voor cliënten die intensieve kindzorg nodig hebben
  • Voor cliënten die behoefte hebben aan terminale zorg
  • Voor thuiszorginstellingen
  • Voor onderwijsinstellingen

Als (wijk) verpleegkundige ( HBO-V ) met vele jaren ervaring en diverse bijscholingen ( o.a. wondzorg en beademingszorg ) beheers ik nagenoeg alle aspecten van de verpleging en verzorging: wassen en douchen , bloedsuiker bepalen, insuline spuiten, wondverzorging, stomaverzorging, blaasspoelen, katheterisatie van de blaas, injecteren, darmspoelen, verwisselen van een peg katheter, geven van sondevoeding, verzorging en verwisselen van een trachea canule, zorg omtrent de beademing, etcetera.

Ik werk voor verschillende cliënten. Dat zijn bijvoorbeeld cliënten met MS, met ALS, met een CVA, met dementie, met een dwarslaesie, met een urinestoma en colostoma. Maar ik werk ook bij verschillende kinderen, die intensieve kindzorg nodig hebben.

Informatie over het PGB

Heeft u een Persoonsgebonden Budget (PGB) of betaalt u de zorg particulier (of een combinatie van beide), dan kunt zelf een zorgverlener inhuren. Bij een PGB krijgt u daarvoor een budget. U bepaalt dan zelf wie er bij u komt en op welke momenten. Voor het PGB is het wel nodig dat u zelf of een bijvoorbeeld een familielid de administratie bijhoudt. Het PGB kan verstrekt worden via de zorgverzekeraar ( ZVW zorg ) of Via het Zorgkantoor ( AWBZ zorg ) Indien u een PGB via uw zorgverzekeraar wilt, kan ik u helpen met het verzorgen van de indicatie hiervoor. Voor een pgb via het Zorgkantoor zult u een indicatie via het CIZ kunnen aanvragen.

Annelies Blekman

Kersegaarde 28

3436 GD Nieuwegein

 

Tel: 0640072728

Email: info@thuisverpleegkundige.nl