Voor welke cliënten werk ik?

Als (wijk) verpleegkundige ( HBO-V niveau 5 / niveau 6) met vele jaren ervaring en diverse bijscholingen ( o.a. wondzorg en beademingszorg ) beheers ik nagenoeg alle aspecten van de verpleging en verzorging: wassen en douchen , bloedsuiker bepalen, insuline spuiten, wondverzorging, stomaverzorging, blaasspoelen, katheterisatie van de blaas, injecteren, darmspoelen, verwisselen van een peg katheter, geven van sondevoeding, verzorging en verwisselen van een trachea canule, zorg omtrent de beademing, etcetera.

Ik werk voor de volgende doelgroepen:

  • Voor cliënten met een persoonsgebonden budget
  • Particuliere cliënten (particuliere verpleging)
  • Cliënten in de leeftijd van 0 tot 100 jaar

Ik werk voor verschillende cliënten. Dat zijn bijvoorbeeld cliënten met: MS, ALS, een CVA,  dementie, een dwarslaesie, beademing of een urinestoma en colostoma. Maar ik werk ook bij kinderen met diverse zorg vragen. Staat de oorzaak van uw zorgbehoefte hier niet tussen en twijfelt u of ik u kan helpen, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contact formulier of per telefoon hier.

Informatie over het PGB

Heeft u een Persoonsgebonden Budget (PGB) of betaalt u de zorg particulier, dan kunt u zelf een zorgverlener inhuren. U bepaalt dan zelf wie er bij u komt en op welke momenten. Voor informatie over het PGB kunt u o. a. terecht bij belangenvereniging Per Saldo.

Annelies Blekman

Kersegaarde 28

3436 GD Nieuwegein

 

Tel: 0640072728

Email: info@thuisverpleegkundige.nl