Welke diensten lever ik?

Als (wijk) verpleegkundige ( HBO-V niveau 5 / niveau 6) met vele jaren ervaring en diverse bijscholingen ( o.a. wondzorg en beademingszorg ) beheers ik nagenoeg alle aspecten van de verpleging en verzorging. Denk hierbij aan wassen en douchen, bloedsuiker bepalen, insuline spuiten, wondverzorging, stomaverzorging, blaasspoelen, katheterisatie van de blaas, injecteren, darmspoelen, verwisselen van een peg katheter, geven van sondevoeding, verzorging en verwisselen van een trachea canule, zorg omtrent de beademing, etcetera.

De diensten die ik verleen kunnen  gecategoriseerd worden in de volgende categorieën:

  • Persoonlijke verzorging:  Zoals hulp geven aan de zorgvrager bij het wassen/ douchen en aankleden.
  • Verpleging: Het uitvoeren van medisch technische handelingen, zoals urine-catheter verwisselen, injectie geven, zorg m.b.t. sondevoeding en thuisbeademing en wondzorg.
  • Terminale zorg
  • Revalidatie: Begeleiding, die erop gericht is u ( weer ) te leren om te gaan met uw handicap/ aandoening. Bijv. hulp bij het weer leren lopen, bij het weer aanleren van de eigen persoonlijke verzorging.
  • Begeleiding: Begeleiding bij activiteiten buitenshuis, waarbij u hulp nodig heeft. Maar ook hulp bij contacten met instanties en begeleiding tijdens een bezoek aan de huisarts of specialist is mogelijk.
  • Slaapdiensten
 

Samenwerking met andere zorgverleners

Graag werk ik samen met andere zorgverleners. Het kan zijn dat u al een team met zorgverleners heeft, waar ik deel van uit zal gaan maken. Eventueel kan ik, indien u dat wenst, helpen zoeken naar nieuwe zzp’ers / freelance collega’s. Door de jaren heen heb ik diverse andere zorgverleners leren kennen. Dit gaat geheel vrijblijvend en is niet op grond van bemiddeling.

Annelies Blekman

Kersegaarde 28

3436 GD Nieuwegein

 

Tel: 0640072728

Email: info@thuisverpleegkundige.nl