Welke diensten lever ik?

Als (wijk) verpleegkundige ( HBO-V ) met vele jaren ervaring en diverse bijscholingen ( o.a. wondzorg en beademingszorg ) beheers ik nagenoeg alle aspecten van de verpleging en verzorging. Denk hierbij aan wassen en douchen, bloedsuiker bepalen, insuline spuiten, wondverzorging, stomaverzorging, blaasspoelen, katheterisatie van de blaas, injecteren, darmspoelen, verwisselen van een peg katheter, geven van sondevoeding, verzorging en verwisselen van een trachea canule, zorg omtrent de beademing, etcetera.

De diensten die ik verleen kunnen  gecategoriseerd worden in de volgende categorieën:

  • Persoonlijke verzorging:  Zoals hulp geven aan de zorgvrager bij het wassen/ douchen en aankleden.
  • Verpleging: Het uitvoeren van medisch technische handelingen, zoals urine-catheter verwisselen, injectie geven, zorg m.b.t. sondevoeding en thuisbeademing en wondzorg.
  • Terminale zorg
  • Revalidatie: Begeleiding, die erop gericht is u ( weer ) te leren om te gaan met uw handicap/ aandoening. Bijv. hulp bij het weer leren lopen, bij het weer aanleren van de eigen persoonlijke verzorging.
  • Begeleiding: Begeleiding bij activiteiten buitenshuis, waarbij u hulp nodig heeft. Maar ook hulp bij contacten met instanties en begeleiding tijdens een bezoek aan de huisarts of specialist is mogelijk.
  • Slaapdiensten
 

Samenwerking met andere zorgverleners

Graag werk ik samen met andere zorgverleners. Het kan zijn dat u al een team met zorgverleners heeft, waar ik deel van uit zal gaan maken. Maar desgewenst kunt u mij ook vragen om een team met zorgverleners ( zzp’ers ) voor u te vormen. Ik vraag dan andere zorgverleners, waar ik doorgaans mee samen werk, om met elkaar uw zorgteam te worden. In dat geval kunnen we elkaar vervangen bij vrije dagen en vakanties. We kunnen dan samen, in overleg met u, een rooster maken, zodat u de zorg kunt ontvangen, die u graag wenst.

Wij werken in kleine teams, u krijgt onze namen en telefoonnummers. Door het rooster weet u van tevoren, wie er komt. Zo voelt u zich vertrouwt met de zorgverleners die bij u komen en wordt u niet verrast door vreemde gezichten. Om daarvoor te kunnen zorgen, werk ik nauw samen met een verschillende groepen andere zzp’ers in de thuiszorg. Elke zzp’er werkt op freelance basis voor de cliënt.

Annelies Blekman

Kersegaarde 28

3436 GD Nieuwegein

 

Tel: 0640072728

Email: info@thuisverpleegkundige.nl